Asiakkaamme

Meillä on ilo ja kunnia hoitaa mm. oheisten yritysten taloushallinto. Alla olevien lisäksi asiakkainamme on noin 90 suomalaista eri alan yritystä yhden hengen toiminimestä noin viidenkymmenen hengen konserniin. Olemme erikoistuneet 5-50 hlön yrityksiin erityisesti palvelutoimialoilla. Asiakkaamme toimivat pääosin pääkaupunkiseudulla; Helsinki, Espoo, Vantaa ja Nurmijärvi. Yrityksesi sijaintipaikalla ei toki ole väliä sähköisessä taloushallinnossa.

Talent Base logo

Talent Base Oy on IT-konsultointiin erikoistunut konserniyritys. Palveluksessa on 50 pitkän linjan IT-ammattilaista. Ecomill hoitaa Talent Base Oy:n ja Talent Base Ab:n konserniraportoinnin. Ecomill on hoitanut yrityksen taloushallinnon vuodesta 2011.

Firctape Net

Frictape Net Oy on kansainvälisillä markkinoilla toimiva konserni, jolla on tytäryritys Virossa ja palveluksessa konsernissa noin 35 henkilöä. Yritys toimii Suomessa ja Virossa valmistaen helikopterien laskeutumisverkkoja. Ecomill on hoitanut yrityksen taloushallinnon vuodesta 2011.

Rema Partners

Rema Partners Oy on seitsemän henkilön kokenut myynnin- ja johtamisen valmentamiseen erikoistunut konsulttiyritys. Ecomill on hoitanut vuodesta 2011 alkaen Reman taloushallinnon.