Raportointi

Talouslukujen läpikäynti kuukausittain on kiinteä osa palveluamme. Perusraportoinnin päälle voimme rakentaa kattavan raportointikokonaisuuden, joka antaa myös ennusteita tulevaan.

Hyvä ja informatiivinen raportointi vaatii pohjaksi hyvin tehdyn kirjanpidon. Monissa yrityksissä kirjanpito koetaan turhana lakisääteisenä kuluna eikä sen tuottamaa informaatiota osata käyttää liiketoiminnassa hyväksi. Me autamme asiakkaitamme luomaan laadukasta kirjanpitoa, löytämään oikeat, seurattavat asiat ja saavuttamaan siten kilpailuetua.

Kirjanpito kertoo yrityksen tarinaa. Tehdään siitä yhdessä menestystarina.

Raportoinnin avulla yrityksesi voi katsoa tulevaisuuteen, asettaa tavoitteet liiketoiminnalle ja seurata tavoitteita säännöllisesti. Kokemuksemme mukaan tavoitteilla on tapana toteutua ja ne ohjaavat yrityksen toimintaa selvästi kannattavampaan suuntaan.

Tarjoamme erilaisia raportointipalveluita yrityksesi tarpeen mukaan:

Perusraportointi

Perusraportointi kuuluu kaikkiin palveluihimme. Perusversiossa asiakkaalle lähetetään kuukausittain tuloslaskelma ja tase sekä kolme ammattilaisemme tekemää havaintoa, jotka ovat erityisen tärkeitä nostaa esiin kuukauden liiketoiminnasta. Nostoissa saattaa olla esimerkiksi huomioita aiempia kuukausia heikommasta liiketoiminnan kannattavuudesta tai kassavarojen arvioidusta riittävyydestä sekä arvioita tilanteen syistä ja seurauksista.

Raportointi+

Raportoinnin plussaversiossa lähetämme sinulle etukäteen graafiset raportit ja kuukauden havainnot, jotka käymme kanssasi puhelimitse läpi. Tiesitkö, että jo 15 minuutin panostus talousseurantaan auttaa merkittävästi kasvattamaan yrittäjän ymmärrystä taloudesta ja kannattavuudesta.

Laaja raportointi

Laajimmassa raportointiversiossa teemme yrityksesi tarpeiden mukaiset, räätälöidyt kuukausiraportit ja käymme seurannan sekä uuden ennusteen läpi tapaamisessamme kuukausittain. Laaja raportointitapa on erityisen hyödyllinen silloin, kun liiketoimintasi on projektiluontoista ja on tärkeää pystyä ennustamaan kassavarojen riittävyys, jos ennustetut projektit eivät käynnistykään aikataulussaan.