Yritys

Ecomill Oy – Hyvinvoivaa taloushallintoa

Ecomill on täyden palvelun tilitoimisto, jolle asiakkaan menestys on sydämen asia. Kaiken toimintamme perusta on luottamuksellinen kumppanuussuhde asiakkaisiin ja laadukkaat, asiakkaan tarpeita vastaavat palvelut.

Vuonna 2010 kahden naisen pienyrityksenä perustettu Ecomill on tyytyväisten asiakkaiden avulla kasvanut tasaisesti. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti osakeyhtiöt ja toiminimet, palveluyritykset sekä asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset.

Tunnustettua osaamista

Taloushallinnon peruspalvelujen, kuten lakisääteisen kirjanpidon lisäksi tarjoamme kattavasti yritystoimintaa tukevia palveluja yrityksen nykytilan analysoinnista pitkän tähtäimen suunnitteluun. Tarjoamme asiakkaillemme myös taloushallinnon koulutusta ja konsultointia.

Ecomill on Taloushallintoliiton auktorisoima taloushallinnon palveluiden tarjoaja. Henkilöstöömme kuuluu Taloushallintoliiton BA-tutkinnon suorittaneita Yritysneuvontapalveluiden ammattilaisia. Olemme myös Procountor-ohjelmiston auktorisoitu partneri ja kirjanpitäjämme ovat Procountor-sertifioituja osaajia.

Asiakkaiden parhaaksi

Ihmisläheinen, hyvä asiakaspalvelu on meille erityisen tärkeää. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaat ratkaisut, jotka helpottavat arjen talouden hallintaa ja auttavat yritystä kehittymään.

Myös yrityksemme nimi kertoo samaa asiaa: Eco – talous, Mill – miljoona tai mylly, joka pyörittää asiakkaamme taloushallinnon hyvälle mallille.